Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tomaten gevuld met tapenade, tonijn en Parmezaanse kaas recept
Tomaten gevuld met tapenade, tonijn en Parmezaanse kaas recept

Tomaten gevuld met tapenade, tonijn en Parmezaanse kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de tomaten. Snijd een kapje op twee derde van de hoogte af. Schep het vruchtvlees eruit met een theelepel en zet de tomaten ondersteboven op een bord zodat ze kunnen uitlekken. Pers de halve citroen uit en bewaar 1 eetlepel sap. Pel de knoflook. Laat de olijven en de tonijn uitlekken. Schep de olijven in een mengkom van de keukenmachine en voeg de tonijn, de knoflook, de kappertjes en het citroensap toe. Schenk geleidelijk en al mengend de olijfolie erbij tot je een homogene maar ook weer niet te gladde tapenade hebt. Vul de tomaten ermee, schaaf de kaas met de dunschiller en leg de krullen op de gevulde tomaten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tomaten gevuld met tapenade, tonijn en parmezaanse kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven