Allergie informatie: Toemis taugé
Terug naar het receptIngrediënten
- 0,5 ui
- 3 teentjes knoflook
- 10 gram verse gember
- 4 rode pepers
- 3 deciliter kippenbouillon
- 200 gram tomaten
- 3 salambladeren
- 2 theelepel trassie
- 0,5 citroen
- 200 gram kool
- 200 gram taugé
- 0,3 deciliter olie
- 2 mespunten peper
- 1 mespunt zout
Meer Recepten
- Champignons-tauge soep
Met champignonsoep, tauge en ham uit Nederland
2 porties - 5 minuten
Soepen - avdwijngaard - Oosterse koolrolletjes met gevulde varkenshaasjes
Met varkenshaas, chinese kool en oystersauce uit Nederland
4 porties - 4 uur
Vlees - azuro - Gudangan (mix van gestoomd groenten met geraspte kokossambal)
Met geraspte kokos, rietsuiker en groente naar keuze uit Suriname
10 porties - 30 minuten
Groentegerechten - Sonrisa - Zalm op oosterse wijze
Met zalmfilet, haricots-verts en ananas uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - dvi - Loempia's
Met tauge, wortel en kipfilet uit China
4 porties - 55 minuten
Warm - roxannekimba
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Toemis taugé
- Allergieen informatie