Allergie informatie: Gevulde wijnbladeren
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram wijnbladeren
- 3 uien, heel fijn gesneden
- 150 gram rijst
- 250 gram olie
- 1 kop olie
- 2 eetlepels dille, fijngesneden
- ¼ eetlepel komijnzaad
- ¼ eetlepel mint
- 2 citroenen
- kopje water
- peper en zout
Meer Recepten
- Gevulde kipfilet met zongedroogde tomaatjes
Met kipfilet, zongedroogde tomaatjes en olijfolie uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - lucyvader - Gevulde pitabroodjes
Met pitabroodjes, tomatenketchup en tonijn uit Turkije
4 porties - 40 minuten
Broodgerechten - tobkok - Gevulde kipfilet met tomatentapenade en katenspek
Met kipfilet, tomatentapenade en katenspek uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - lucyvader - Gevulde Turkse groenten
Met aubergines, tomaten, ui uit Turkije
4 porties - 55 minuten
Groentegerechten - robancona - Oosterse koolrolletjes met gevulde varkenshaasjes
Met varkenshaas, chinese kool en oystersauce uit Nederland
4 porties - 4 uur
Vlees - azuro
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Gevulde wijnbladeren
- Allergieen informatie