Allergie informatie: Pasta met gerookte zalm
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram gerookte zalm.
- 500 gram penne regatta
- 1/2 halve rode paprika
- 1/2 halve groene paprika
- 1 grote ui
- verse knoflook
- 1 glas witte wijn
- verse keuken room of créme fréche
- verse peterselie
- olijfolie
- peper
- zout niet gebruiken omdat de zalm meestal veel zout bevat,bij het afproeven kan je er nog wat bij doen.
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Pasta met gerookte zalm
- Allergieen informatie