Recepten met Zure room
Crème fraîche is de Franse benaming voor verse room. Het is een dikke room met een fris zure smaak. De room is aangezuurd met minimaal 35% melkvet, gemaakt van koemelk of geitenmelk. Voor het aanzuren worden melkzuur bacteriën gebruikt. Dan laat men de room ongeveer 12 uur bij een temperatuur van 20% rusten. Voor bereidi...Nog veel meer weten over Crème fraîche klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met zure room toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Zure room
-
Recept
Meloen frambozensalade410m
-
Recept
Zoete aardappelpuree41u10m
-
Recept
Tagliatelle met artisjok en olijven435m
-
Recept
Paddestoelensoep 3445m
-
Recept
Kiwi met geitenkaas430m
-
Recept
Asperges met kruidensaus430m
-
Recept
Zomerse bietensalade41u10m
-
Recept
Boeuf stroganoff430m
-
Recept
Spaghetti met zalm-dillesaus430m
-
Recept
Feta-ricottasaus415m
-
Recept
Zalmsalade met groene asperges455m
-
Recept
Gekarameliseerde ananas met yoghurt430m
-
Recept
Macaroni met peterselie430m
-
Recept
Roomsaus met basilicum410m
-
Recept
Romige knoflook-bieslookdipsaus410m
-
Recept
Romige cocktailsaus410m
-
Recept
Pasta met Italiaanse wijnsaus435m
-
Recept
Hongaarse Pogácsa (scones)440m
-
Recept
Avocadosaus415m
-
Recept
Pierogi51u15m
-
Recept
Russische zalmsalade425m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Zure room. Dit zijn zowel recepten waarbij Zure room gebruikt wordt en waar Zure room het hoofdingrediënt is.