Recepten met Zure room
Crème fraîche is de Franse benaming voor verse room. Het is een dikke room met een fris zure smaak. De room is aangezuurd met minimaal 35% melkvet, gemaakt van koemelk of geitenmelk. Voor het aanzuren worden melkzuur bacteriën gebruikt. Dan laat men de room ongeveer 12 uur bij een temperatuur van 20% rusten. Voor bereidi...Nog veel meer weten over Crème fraîche klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met zure room toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Zure room
-
Recept
Gevulde paprika met pittige zuurkool41u
-
Recept
Gegrilde maiskolven met kruidensausje450m
-
Recept
Gegrilleerde zalm met kerrie-tomatensaus440m
-
Recept
Gepofte aardappels430m
-
Recept
Roodbaarsfilet met mosterdsaus440m
-
Recept
Bali Jamur (groente met kruiden)435m
-
Recept
Pastei van gerookte vis410m
-
Recept
Haringsalade met dille roomsaus410m
-
Recept
Spruitenpot met geroosterde ribkarbonade435m
-
Recept
Aspergesalade425m
-
Recept
Zongedroogde tomaten-pesto spread45m
-
Recept
Zoete Amerikaanse fruitsalade415m
-
Recept
Gebakken lever met ui en knoflook445m
-
Recept
Krokante aardappelbootjes41u10m
-
Recept
Cheesecake van zure room met honingabrikozen41u10m
-
Recept
Rosbief uit de oven met muntsaus430m
-
Recept
Bosuitjes saus45m
-
Recept
Aardappelschotel met kotelet41u
-
Recept
Kalkoenschnitzels met paprikasaus415m
-
Recept
Koffiekrans41u15m
-
Recept
IJsbergsla met spek45m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Zure room. Dit zijn zowel recepten waarbij Zure room gebruikt wordt en waar Zure room het hoofdingrediënt is.