Recepten met Zure room
Crème fraîche is de Franse benaming voor verse room. Het is een dikke room met een fris zure smaak. De room is aangezuurd met minimaal 35% melkvet, gemaakt van koemelk of geitenmelk. Voor het aanzuren worden melkzuur bacteriën gebruikt. Dan laat men de room ongeveer 12 uur bij een temperatuur van 20% rusten. Voor bereidi...Nog veel meer weten over Crème fraîche klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met zure room toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Zure room
-
Recept
Paddenstoelenragout met kruiden en room voor de brunch410m
-
Recept
Garnalen appelcocktail450m
-
Recept
Pörkölt (varkensstoofpot)42u5m
-
Recept
Palingsalade410m
-
Recept
Pompoensoep4,945m
-
Recept
Sinaasappelknolraap440m
-
Recept
Forel in folie III430m
-
Recept
Rösti met zalmtartaar430m
-
Recept
Koude gekookte zalm440m
-
Recept
Gerookte paling met mierikswortelsaus410m
-
Recept
Oma's aardappelschotel440m
-
Recept
Gembersaus45m
-
Recept
Advocadomousse met garnalenbootjes430m
-
Recept
Kool met zure room41u30m
-
Recept
Bloemkoolpannetje430m
-
Recept
Guacamole (dipsaus)525m
-
Recept
Doperwtjes a la francaise435m
-
Recept
Avocadomousse met garnalenbootjes435m
-
Recept
Met selderijsalade gevulde avocado415m
-
Recept
Gegrilde zalm met avocadomousse430m
-
Recept
Varkenshaasje Estenhaizy41u5m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Zure room. Dit zijn zowel recepten waarbij Zure room gebruikt wordt en waar Zure room het hoofdingrediënt is.