Recepten met Zure room
Crème fraîche is de Franse benaming voor verse room. Het is een dikke room met een fris zure smaak. De room is aangezuurd met minimaal 35% melkvet, gemaakt van koemelk of geitenmelk. Voor het aanzuren worden melkzuur bacteriën gebruikt. Dan laat men de room ongeveer 12 uur bij een temperatuur van 20% rusten. Voor bereidi...Nog veel meer weten over Crème fraîche klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met zure room toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Zure room
-
Recept
Zwarte bonensoep44u30m
-
Recept
Poolse boontjes41u5m
-
Recept
Kipsalade41u20m
-
Recept
Spaanse knoflooksaus435m
-
Recept
Stroganoff-saus430m
-
Recept
Komkommerzalm snack420m
-
Recept
Zalm met dilleroom425m
-
Recept
Muffins met marmelade425m
-
Recept
Wraps met haricots verts440m
-
Recept
Aardappel-zalmquiche450m
-
Recept
Forel met peterselie-roomsaus430m
-
Recept
Roomtaart41u15m
-
Recept
Gevulde koolrabi425m
-
Recept
Aardappelsalade met prei440m
-
Recept
Gerookte zalmcanapés415m
-
Recept
Gevulde kipfilet430m
-
Recept
Kerriesaus410m
-
Recept
Gestoofde kip met paprika41u
-
Recept
Knoflookdipsaus410m
-
Recept
Sesamstengels met makreeldip420m
-
Recept
Oudjaarshapje makreeldip430m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Zure room. Dit zijn zowel recepten waarbij Zure room gebruikt wordt en waar Zure room het hoofdingrediënt is.