Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Spuitzak
  • Pan
  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 225 graden.
  2. Breng 250 ml water en een snufje in een pan aan de kook.
  3. Voeg de toe en roer net zo lang tot het deeg een klont vormt en van de bodem loskomt.
  4. Doe het deeg in een kom en roer er 1 ei doorheen.
  5. Laat ca. 5 minuten afkoelen.
  6. Roer de overige 3eieren er 1 voor 1 door.
    Bekleed 2 bakplaten met bakpapier.
  7. Doe het deeg in de spuitzak en spuit op elk bakblik 10 kleine toefjes.
    Bak de bakplaten na elkaar ca. 25 minuten in de oven tot de soesjes goed bruin zijn, Doe de oven tijdens het bakken niet open!!
    Neem de soesjes uit de oven en snijd ze horizontaal door.
  8. Laat afkoelen.
    Voor de noten-kaasvulling:
  9. Verbrokkel de kaas fijn.
  10. Hak de grof.
  11. Was de , hak hem fijn en houd 1 eetlepel apart voor garnering.
  12. Roer alles door de crème fraîche en breng op smaak met zout en peper.
    Voor de makreelvulling:, verwijder de huid en de graat van de makreel.
  13. Verdeel de vis in fijne stukjes.
  14. Pel en snipper de .
  15. Meng de ui met de en de .
  16. Roer de makreel erdoorheen.
  17. Breng op smaak met en .
    Was de en snijd ze in totaal in 10 plakken.
  18. Maak de schoon en dep hem droog.
  19. Verdeel de over de onderkanten van 10 soesjes, verdeel de kaas-notenvulling eroverheen.
    Beleg de overige soesjes met de bladjes en verdeel de makreelvulling er overheen.
    Zet de bovenkanten op de soesjes en garneer met de .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mayonaise kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mayonaise kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • boter, blauwschimmelkaas, mayonaise kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise
  • walnoten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mayonaise kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
188 kcal
9%1880 kcal
Vetten
13 g.
18%130 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
16 g.
6%160 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Hartig gevulde soesjes voor buffet
  • Home
  • Recept
  • Speciale gelegenheden
  • Hartig gevulde soesjes voor buffet