Recepten met Ketjap manis
Ketjap is een Indonesische sojasaus. Het wordt gemaakt van een mengsel van gefermenteerde sojabonen en grof gemalen tarwe. Fermentatie is een proces waarbij met behulp van bacteriën bepaalde, in een voedingsmiddel aanwezige stoffen, veranderd worden om zo een andere smaak te krijgen. Er zijn drie soorten ketjap. Ketjap manis is een dikke,...Nog veel meer weten over Ketjap klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met ketjap manis toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Ketjap manis
-
Recept
Witlof-aardappeltaart435m
-
Recept
Bami boel440m
-
Recept
Broodje hete kip420m
-
Recept
Filosoof43u
-
Recept
Knoflookrijst met kip en taugé415m
-
Recept
Tomatensaus voor pizza425m
-
Recept
Gele rijstparels41u30m
-
Recept
Kip uit de wok430m
-
Recept
Tam konijn46u
-
Recept
Ketjap-eieren420m
-
Recept
Hete sla420m
-
Recept
Kaki ajam goreng sedip42u30m
-
Recept
Schol met zoetzure groenten410m
-
Recept
Satesaus a la Tonaldinho430m
-
Recept
Oosterse salade415m
-
Recept
Rijst met kipfilet en sperziebonen415m
-
Recept
Teriyaki-kip noedels515m
-
Recept
Levertjes stoofmix425m
-
Recept
Risotto funghi met gebakken kip420m
-
Recept
Noedelsalade met cashewnoten415m
-
Recept
Sambal-ei310m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Ketjap manis. Dit zijn zowel recepten waarbij Ketjap manis gebruikt wordt en waar Ketjap manis het hoofdingrediënt is.