Recepten met Ketjap manis
Ketjap is een Indonesische sojasaus. Het wordt gemaakt van een mengsel van gefermenteerde sojabonen en grof gemalen tarwe. Fermentatie is een proces waarbij met behulp van bacteriën bepaalde, in een voedingsmiddel aanwezige stoffen, veranderd worden om zo een andere smaak te krijgen. Er zijn drie soorten ketjap. Ketjap manis is een dikke,...Nog veel meer weten over Ketjap klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met ketjap manis toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Ketjap manis
-
Recept
Spare ribs41u15m
-
Recept
Kaas/uiensoep430m
-
Recept
Roergebakken oosterse hamlapjes425m
-
Recept
Gebakken rijstmie410m
-
Recept
Drie- kleuren paprika kip410m
-
Recept
Saté Kambing425m
-
Recept
Toemis Kangkung 3415m
-
Recept
Gehutst potje430m
-
Recept
Tropische gehaktbal a la Mork445m
-
Recept
Nasi met spekjes420m
-
Recept
Spruitjes met rookworst420m
-
Recept
Pittige kip met rijst430m
-
Recept
Sambal Lombok Idjoe420m
-
Recept
Pindasaus410m
-
Recept
Preisalade420m
-
Recept
Rijst met paksoi en kipfilet410m
-
Recept
Rijst met perziken en pindasaus415m
-
Recept
Pindasoep415m
-
Recept
Blado41u
-
Recept
Pompoensoep415m
-
Recept
Bami met zuurkool420m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Ketjap manis. Dit zijn zowel recepten waarbij Ketjap manis gebruikt wordt en waar Ketjap manis het hoofdingrediënt is.