Recepten met Ketjap manis
Ketjap is een Indonesische sojasaus. Het wordt gemaakt van een mengsel van gefermenteerde sojabonen en grof gemalen tarwe. Fermentatie is een proces waarbij met behulp van bacteriƫn bepaalde, in een voedingsmiddel aanwezige stoffen, veranderd worden om zo een andere smaak te krijgen. Er zijn drie soorten ketjap. Ketjap manis is een dikke,...Nog veel meer weten over Ketjap klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met ketjap manis toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Ketjap manis
-
Recept
Roerbakschotel420m
-
Recept
Brongkos Daging 241u45m
-
Recept
Maiskoekjes (hartig)415m
-
Recept
Satesaus met gember en kokos420m
-
Recept
Nasi goreng met garnalen435m
-
Recept
Tacoschotel uit de oven420m
-
Recept
Indonesische kipspiesen42u
-
Recept
Rijst met rode biet en gehakt540m
-
Recept
Oosterse groentesoep42u15m
-
Recept
Tilapia curry425m
-
Recept
Rijst met kip425m
-
Recept
Kip Chili430m
-
Recept
Tomatensoep met ballen435m
-
Recept
Makreel tomaten ovenschotel445m
-
Recept
Gemarineerde hamspiesjes42u30m
-
Recept
Kipspiesjes42u30m
-
Recept
Tjap tjoy420m
-
Recept
Hete kip42u
-
Recept
Deng deng pedis (pittig rundvlees)445m
-
Recept
Pilav met kip en perzik41u
-
Recept
Zoetzure kibbeling410m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Ketjap manis. Dit zijn zowel recepten waarbij Ketjap manis gebruikt wordt en waar Ketjap manis het hoofdingrediënt is.