Recepten met Ketjap manis
Ketjap is een Indonesische sojasaus. Het wordt gemaakt van een mengsel van gefermenteerde sojabonen en grof gemalen tarwe. Fermentatie is een proces waarbij met behulp van bacteriën bepaalde, in een voedingsmiddel aanwezige stoffen, veranderd worden om zo een andere smaak te krijgen. Er zijn drie soorten ketjap. Ketjap manis is een dikke,...Nog veel meer weten over Ketjap klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met ketjap manis toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Ketjap manis
-
Recept
Kipfilet met ketjap-aardappels en erwtjes425m
-
Recept
Ketjap-Gembersaus410m
-
Recept
BBQ ketjap-honing saus410m
-
Recept
Babi ketjap435m
-
Recept
Ketjap woksaus410m
-
Recept
Ajam Ketjap430m
-
Recept
Pittige kip-honing-ketjap420m
-
Recept
Ketjap Booncis (sperziebonen in ketjapsaus)455m
-
Recept
Babi lombok ketjap (pittig gekruid varkensvlees)41u
-
Recept
Telor ketjap (eieren)420m
-
Recept
Surinaamse kip met ketjap bakkruiden430m
-
Recept
Omelet met ketjap415m
-
Recept
Ajam ketjap430m
-
Recept
Kipfilet met ketjap en bladerdeeg41u
-
Recept
Mosselen in ketjap saus430m
-
Recept
Babi ketjap met Chinese kool430m
-
Recept
Saté anders430m
-
Recept
Tahu Goreng dan Taugeh435m
-
Recept
Lalab van andijvie (groente gerecht van andijvie)420m
-
Recept
Lalab van witlof (groente gerecht van witlof)410m
-
Recept
Nasi Goreng Balikpapan440m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Ketjap manis. Dit zijn zowel recepten waarbij Ketjap manis gebruikt wordt en waar Ketjap manis het hoofdingrediënt is.