Recepten met Kersen
Prunus dulcis en Prunus aviumDe kers is een populaire fruitsoort. Het is een klein roodkleurige vrucht met een pit in het midden. Technisch gezien is het een steenvrucht. Er bestaan zoete en zure kersenrassen. De zoete rassen noemt men meestal kersen en de zure rassen morellen of zure kersen. In België noemt men de zure kerssoort ook wel “kriek”. De ...
Nog veel meer weten over Kersen klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met kersen toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Kersen
-
Recept
Triffle41u30m
-
Recept
Vruchtenbowl515m
-
Recept
Advocaatcocktail415m
-
Recept
Stracciatella-ijs430m
-
Recept
Marsepeinbonbons Kerst445m
-
Recept
Gevulde meloen435m
-
Recept
Liefds parfait34u30m
-
Recept
Philadelphiataart - Een lekkere taart zonder bakken430m
-
Recept
Chocolade taart42u
-
Recept
Vruchtenverjaardagstaart41u10m
-
Recept
Ananas-mangosalade met pekelvlees435m
-
Recept
Hawaispiesjes425m
-
Recept
Vruchten assorti425m
-
Recept
Rozijnen-rumcake42u30m
-
Recept
Choco-kruimeltaartjes440m
-
Recept
Snelle bowl410m
-
Recept
Gevulde Chocoladecake42u30m
-
Recept
Koele coupe voor kids425m
-
Recept
Sinaasappel-chocolademousse44u40m
-
Recept
Romige engelenvleugels41u15m
-
Recept
Fruitsaté430m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Kersen. Dit zijn zowel recepten waarbij Kersen gebruikt wordt en waar Kersen het hoofdingrediënt is.