Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan
  • Vormpjes

Bereidingswijze

  1. Meng in een hittebestendige kom het gelatinepoeder met 2 eetlepels kokend water, roer goed door tot de gelatine is opgelost.
    Meng in een steelpan 125 ml water met de en de .
  2. Breng aan de kook.
  3. Draai het vuur laag en laat 5 minuten zachtjes koken.
  4. Haal de pan van het vuur.
  5. Roer het gelatinemengsel door het suiker water tot het is opgelost.
  6. Laat afkoelen tot kamertemperatuur en verwijder de .
    Roer het gelatinemengsel door de .
  7. Verdeel het mengsel over de puddingvormen.
    Laat minimaal 6 uur opstijven in de koelkast.
  8. Ontdooi de
    Meng ondertussen in een steelpan het met de suiker.
  9. Verwarm op middelhoog vuur en roer tot de suiker is opgelost.
    Voeg de toe.
  10. Doe het deksel op de pan en kook ca. 5 minuten tot de zacht worden, roer de kersenlikeur erdoorheen en laat afkoelen.
  11. Haal de puddinkjes uit de vormpjes en ver deel ze over 6 bordjes.
  12. Serveer de pudding met de kersensiroop
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • karnemelk is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • karnemelk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
175 kcal
8%700 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
31 g.
12%124 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Karnemelkpudding met kersensiroop
  • Home
  • Recept
  • Nagerechten
  • Karnemelkpudding met kersensiroop