Recepten met Balsamico azijn
Het Franse woord voor azijn is “vin aigre”, wat letterlijk zure wijn betekent. Wanneer bij de rijping van wijn lucht in het vat komt, wordt de alcohol omgezet in zuur en ontstaat wijnazijn. Azijn werd al in de tijd van het oude Babylon en Egypte gebruikt om levensmiddelen in te maken. In de Middeleeuwen was azijn het belangrij...Nog veel meer weten over Azijn klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met balsamico azijn toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Balsamico azijn
-
Recept
Rode kool Blando445m
-
Recept
Konijn Blando42u
-
Recept
Stooflapjes uit de snelkookpan450m
-
Recept
Aardappel- eiersalade met gehaktballetjes42u
-
Recept
Rode kool met appeltjes445m
-
Recept
Aardappel-tonijnsalade415m
-
Recept
Goa pork vindaloo445m
-
Recept
Noedelsalade425m
-
Recept
Ajam Kari Debal (zure hete kip)445m
-
Recept
Fen Pi salade (zure speklappen)41u10m
-
Recept
Smoor Djawa (stoofschotel van sukadelappen)4,53u50m
-
Recept
Basis koude saus: Mayonaise (5 deciliter)415m
-
Recept
Ikan belado (gekruide kabeljauw)455m
-
Recept
Babi ketjap (varkensvless met sojasaus)455m
-
Recept
Daging satan (pittig gekruide stoofschotel)42u35m
-
Recept
Ikan Bali (pittig gekruide kabeljauw)41u15m
-
Recept
Ikan kerrie (scherp gekruiden zure haring)41u10m
-
Recept
Gebakken kabeljauwfilet in een jasje450m
-
Recept
Ko la Yok41u
-
Recept
Saté Makassar (sate van varkenslappen)41u15m
-
Recept
Telor masak Bali (scherp gekruide eieren)430m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Balsamico azijn. Dit zijn zowel recepten waarbij Balsamico azijn gebruikt wordt en waar Balsamico azijn het hoofdingrediënt is.