Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Boen de schoon.
  2. Maak de schoon.
  3. Snijd de in ringen.
  4. Hak de in grove stukken.

    Snijd de in plakjes van ca. 1 cm en kook ze in een bodem water met in 10 minuten gaar.
  5. Kook de in weinig water met in 6 - 7 minuten gaar.

    Klop een dressing van 4 eetlepels (olijf)olie, 1 eetlepel en de .
  6. Breng op smaak met en .

    Giet de en de af.
  7. Spoel ze met koud water af en schep samen met de , tonijn en door de dressing.

    Verdeel de kropslabladeren over de borden of in een schaal.
  8. Schep hierop de aardappeltonijnsalde.
25
25
25

Variaties op Aardappel-tonijnsalade

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Aardappel-tonijnsalade
VariatieAantalGang
Aardappel-tonijnsalade2Maaltijdsalades
Aardappel-tonijnsalade met sperziebonen en cherrytomaatjes1Maaltijdsalades
Aardappel-tonijnsalade met haricots verts1Aardappelgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • tonijn in water is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
95 kcal
4%380 kcal
Vetten
5 g.
7%20 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
3 g.
1%12 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Aardappel-tonijnsalade
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • aardappelgerechten
  • Aardappel-tonijnsalade