Allergie informatie: Salade van eendenborstfilet met mango-port saus
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 eendenborstfilet circa 350-400 gram
- 1 verse mango
- roux (50 gram boter, 60 gram bloem)
- 1 deciliter kippenbouillon
- scheutje port
- diverse sla soorten, bijvoorbeeld veldsla, het hart van de krop sla
- olijfolie
- peper
- zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Warm
- Salade van eendenborstfilet met mango-port saus
- Allergieen informatie