Allergie informatie: Pakje geitenkaas met peer en Luikse siroop
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 tot 4 geitenkaasjes van 60 gram elk
- tijm
- 2 Doyenné-peren
- sap van 0,5 citroen
- Vandemoortele Culinaire
- 8 dunne plakjes gerookt spek zonder zwoerd
- 4 verse vijgen
- 1,5 deciliter rode porto
- 1 eetlepel Luikse perensiroop
- 20 gram preischeuten
- Culinaire olie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Warm
- Pakje geitenkaas met peer en luikse siroop
- Allergieen informatie