Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pakje geitenkaas met peer en Luikse siroop recept
Pakje geitenkaas met peer en Luikse siroop recept

Pakje geitenkaas met peer en Luikse siroop


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bestrooi de geitenkaasjes met wat tijm en omwikkel ze met spek. Schil de peren en verwijder het klokhuis. Snijd ze in acht partjes van 1,5 cm dik. Snijd de randen bij tot ze even groot zijn als de geitenkaasjes. Smeer de peren in met het citroensap en bak ze even in hete Vandemoortele Culinaire. Voeg er de vijgen in 4-en gesneden aan toe, blus de pan met de porto en voeg er de Luikse siroop aan toe. Laat even doorkoken tot een saus. Bak de kaasjes 6 à 8 minuten in een oven van 200 °C. Leg de peren en de gebakken vijgen op een bord en schik er het warm kaasje op.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pakje geitenkaas met peer en luikse siroop recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven