Allergie informatie: Gevulde pasteitjes met kippenragout
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 hele soepkip
- 30 gram braadboter
- 250 gram champignons
- ½ liter volle melk
- 2 kippenbouillonblokjes
- kerriepoeder
- witte peper
- maizena
- zout
- 6 pastei bakjes van bladerdeeg
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Warm
- Gevulde pasteitjes met kippenragout
- Allergieen informatie