Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde pasteitjes met kippenragout recept
Gevulde pasteitjes met kippenragout recept

Gevulde pasteitjes met kippenragout


Ingrediënten


46

Bereidingswijze


Kook de soepkip gaar in bouillon. (zie mijn recept: heldere kippensoep van hele soepkip) Het vlees moet heel goed loslaten van het bot. Haal de soepkip uit de bouillon en laat afkoelen tot handwarm. Verwijder eerst het vel en gooi dat weg. Haal zorgvuldig al het vlees van het bot en snijd het klein. Verhit de boter in een braadpan, maak de champignons schoon, snijd ze klein en bak ze in de boter. Voeg de melk toe, het kippenvlees, de bouillonblokjes en eventueel 1 pollepel van de getrokken bouillon. Strooi royaal kerriepoeder erbij en breng het geheel aan de kook. Temper het vuur en laat 15 min. doorkoken. Af en toe goed doorroeren om aanbakken te voorkomen. Als de ragout te dik is, kunt u nog wat melk of getrokken bouillon toevoegen. Breng op smaak met peper, zout en kerrie. Maak een papje van wat maizena met koud water. Bind hiermee de ragout en laat nog 2 min. doorkoken. Verwarm de oven voor en bak de pasteitjes af volgens recept van de leverancier. Verwijder het dekseltje, leg een pasteitje op een voorverwarmd bord, vul met de ragout en drapeer royaal kippenragout er omheen. Leg tot slot het dekseltje erop.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde pasteitjes met kippenragout recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Gevulde pasteitjes met kippenragout heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Nog nooit een ragout recept gezien zonder bloem.
    Katja gaf dit recept op 19 april 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven