Allergie informatie: Venkel in de oven
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo venkel
- 1 groente bouillon blokje
- 1/2 liter bechamel saus
- half glas Italiaanse olijf olie
- 300 gram geraspte Parmeggiaanse kaas
- teentje knoflook
- zout en peper
- nootmuskaat
Meer Recepten
- Aardappelblokjes met takjes rozemarijn uit de oven
Met aardappels, spekblokjes en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - breemer - Crostini's
Met stokbrood, olijfolie en peper uit Italie
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - loez89 - In de oven gebakken aardappelen
Met aardappelen, sjalotten en olijfolie uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - bloemen - Winterse schotel met kip uit de oven
Met flespompoen, courgette en puntpaprika uit Nederland
3 porties - 1 uur en 30 minuten
Hoofdgerechten - Leoietje - Aardappelen uit de oven
Met aardappelen, rozemarijn en knoflook uit Nederland
2 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - christy
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Venkel in de oven
- Allergieen informatie