Allergie informatie: Tomatensalade met yoghurt-mosterdsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 vleestomaten
- 6 ansjovisfilets
- 50 gram zwarte olijven
- voor de saus:
- 1,5 deciliter yoghurt
- 2 eetlepels mayonaise
- 2-3 theelepels mosterd,zout en peper
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader - Kipfilet met tomaten-uiensaus
Met kipfilet, olijfolie en ui uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - lucyvader
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Tomatensalade met yoghurt-mosterdsaus
- Allergieen informatie