Allergie informatie: Soto Ikan (Vissoep)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo viskoppen, graten en staarten
- 1,75 liter water
- 500 gram kabeljauwfilet
- 4 stuks ontvelde tomaten
- 3 theelepels gemberwortelpoeder
- 2 uien
- 1 teentje knoflook
- 1 blaadje salam
- 5 eetlepels citroensap
- 1 theelepel serehpoeder
- 1 eetlepel olie
- 0,25 theelepel zout
- 0,5 theelepel peper
Meer Recepten
- Sambal Tempe
Met tempe, ikan terie en knoflook uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - 34533 - Gulai Kepala Ikan (Vissenkoppen in een pittige kokossaus)
Met vissenkoppen, kokosnoot en serehstengel uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Atjar Ikan (makreel in zure saus)
Met makreel, kokosmelk en lomboks uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Vis en schaaldieren - jaccor - Ikan lindung Rendang (gebakken paling)
Met paling, sjalot en rode lomboks uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Vis en schaaldieren - jaccor - Abon ikan suwir (droog gekookte tonijn)
Met tonijn, tomaat en knoflook uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Soto ikan (vissoep)
- Allergieen informatie