Allergie informatie: Sajoer ikan mas (bouillon met groenten rundvlees en vis)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 liter runderbouillon
- 250 gram gerookte makreel
- 250 gram runderlappen
- 250 gram tempeh
- 250 gram kouseband
- 100 gram abri
- 0,5 kleine witte kool
- 1 aubergine
- 3 grote groene lomboks
- 2 uien
- 3 tenen knoflook
- 2,5 deciliter dikke santen
- 1 eetlepel citroensap
- 2 theelepels gulle djawa
- 2 daun salam
- 0,5 theelepel trassi
- 2 theelepels ketumbar
- 1 theelepel djinten
- 0,5 theelepel laos
- 0,5 theelepel zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Zongedroogd Rundvlees
Met biefstuk, soyasaus en knoflook uit Thailand
4 porties - 2 uur en 25 minuten
Vlees - 34533