Allergie informatie: Romige rucolasoep met zalmspies
Terug naar het receptIngrediënten
- 25 gram boter
- 1 ui
- 1 aardappel
- 7 deciliter kippenbouillon
- 2,5 deciliter melk
- 50 gram ontbijtspek
- 0,5 eetlepel olijfolie
- 1 deciliter slagroom
- 100 gram gerookte zalm
- 150 gram rucolasla
- peper
- zout
- benodigheden:
- sierprikkers
- blender of keukenmachine
- pannen
- soepkommen of glazen
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Romige rucolasoep met zalmspies
- Allergieen informatie