Allergie informatie: Indische pindasoep
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eetlepels zonnebloemolie
- 1 ui, gesnipperd
- 3 tenen knoflook, fijngesneden
- 3 theelepels sambal manis
- 2 centimeter verse gember, geschild en fijn gesneden
- 3 bouillontabletten (kip)
- 1 zakje soepgroente (250 gram
- 1 stengel sereh
- 300 gram kipfilet, in stukjes
- 6 eetlepels pindakaas
- 3 eetlepels ketjap manis
- 3 theelepels gemalen ketoembar
- 0,5 citroen, geperst
Meer Recepten
- Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr - Pittige kibbeling met knoflook
Met kibbeling, knoflook en rode pepers uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gdamwijk - Indische Hutspot
Met kippenbouten, wortelen, spitskool uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Stamppotten - gdamwijk - Lemper
Met ketan rijst, kip en indische kruiden uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Hapjes - nickey - Bruine bonensoep
Met bruine bonen, prei, selderij uit Indonesie
2 porties - 30 minuten
Maaltijdsoepen - gdamwijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Indische pindasoep
- Allergieen informatie