Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Soeppan

Bereidingswijze

  1. Verhit de olie in een soeppan.
  2. Laat de , , sambal en 2 minuten bakken.
    Als het goed gebakken is voeg je er 1 liter water bij toe om het af te blussen.
  3. Breng het op smaak met de en voeg ook de soepgroenten daar aan toe.
  4. Voeg ook de aan de bouillon toe.
    Laat de bouillon op laat vuur 30 minuten koken, en voeg na 15 minuten de toe.
    Ondertussen meng je de , ketjap en de koriander in een kom.
  5. Wanneer je goed gemengd hebt verdun je met een paar eetlepels bouillon zodat het na goed mengen de dikte van een saus heeft.
  6. Roer daarna de pindasaus door de bouillon.

    Breng de soep op smaak met citroensap en eventueel nog wat ketjap.
    Verwijder voor het serveren de .
  7. Garneer het daarna eventueel nog met taugé en rode peper.
25
25
25

Variaties op Indische pindasoep

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Indische pindasoep
VariatieAantalGang
Indische pindasoep met prei1Soepen

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • sambal manis kan sporen bevatten van pinda en Allergie in pindakaas
  • sambal manis en pindakaas kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis
  • ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal manis
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal manis
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pindakaas kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal manis
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
636 kcal
31%2544 kcal
Vetten
56 g.
80%224 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
3%0 g.
Waarvan onverzadigd
1 g.
5%4 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
9 g.
3%36 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Indische pindasoep