Allergie informatie: Franse uiensoep met kaas
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 eetlepel boter
- 1 eetlepel olijfolie
- 4 grote witte uien, in dunne plakjes gesneden
- 60 milliliter droge witte wijn
- 1250 milliliter (runder)bouillon
- 1 theelepel Worcestershire saus
- 0,5 theelepel zwarte peper
- 0,25 theelepel tijm
- 0,25 theelepel marjolein
- 90 gram magere, geraspte mozzarella kaas
- 6 sneetjes stokbrood, dun gesneden en geroosterd
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader - Kipfilet met tomaten-uiensaus
Met kipfilet, olijfolie en ui uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - lucyvader
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Franse uiensoep met kaas
- Allergieen informatie