Allergie informatie: Chinese tomatensoep
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 eetlepels boter
- 1 ui fijn gesnipperd
- 1 zak panklare prei (250 gram)
- 2,5 centimeter gemberwortel
- 1 blikje dubbelgeconcentreerde tomatenpuree (150 gram)
- 1 eetlepel wijnazijn of 2 eetlepels citroensap
- 1 eetlepel suiker
- 1 eetlepel soja
- peper
- 0,5 theelepel koriander
- mespunt komijn
- mespunt knoflooksaus
- 7,5 deciliter bouillon vlees, groenten of kip
- 40 gram bloem
- 0,5-1 deciliter koffiemelk
- 50-100 gram achterham
- zout
Meer Recepten
- Tomatensoep 2
Met ui, gepelde tomaten en soepgroenten uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Soepen - lucyvader - Tomatensoep met mais en ham
Met tomatensoep, achterham en mais uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Soepen - bettyvandijk - Kim Chi (tafelzuur)
Met chinese kool, lente-ui en tjabe rawit pepers uit Zuid-korea
10 porties - 23 uur
Bijgerechten - 34533 - Biefstukreepjes met mie
Met biefstuk, chinese mie en broccoli uit Nederland
2 porties - 15 minuten
Pastagerechten - lucyvader - Oosterse koolrolletjes met gevulde varkenshaasjes
Met varkenshaas, chinese kool en oystersauce uit Nederland
4 porties - 4 uur
Vlees - azuro
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Chinese tomatensoep
- Allergieen informatie