Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Chinese tomatensoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt de boter in de koekenpan en laat de prei en ui (gesnipperd) glazig worden.
Snipper de gember en doe die in de pan met tomatenpuree, azijn, suiker, soja, peper, koriander, komijn en knoflookzout.
Verwarm het 3 minuten, ondertusssen omscheppend. Breng de inhoud van de koekenpan over in een soeppan. Maak de bouillon en voeg deze toe in de soeppan.
Breng langzaam aan de kook.
Maak van bloem en koffiemelk een papje en voeg er 2 deciliter water aan toe. Roer het gladde papje goed kloppend in de soep. Laat de bouillon even koken en voeg naar wens de gesneden ham toe.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit chinese tomatensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven