Allergie informatie: Salade met kanjunreepjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 krop ijsbergsla
- 3 tomaten
- 3 eetlepels zonnebloemolie
- 1 schaaltje Cajun varkensvleesreepjes (ca. 350 gram)
- 1 pot rauwkostsalade zoetzuur (530 gram)
- 1 zak tortillachips (150 gram)
- 1 bekertje sour cream (125 milliliter)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Salades
- Salade met kanjunreepjes
- Allergieen informatie