Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Salade met kanjunreepjes recept
Salade met kanjunreepjes recept

Salade met kanjunreepjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Sla schoonmaken, wassen en in reepjes snijden. Tomaten wassen en in partjes snijden. In koekenpan olie verhitten. Vleesreepjes in ca. 5 minuten gaar en goudbruin bakken. Sla over vier grote borden verdelen. Tomaten erop leggen. Rauwkostsalade erover verdelen. Vleesreepjes erop scheppen. Tortillachips op bordrand leggen. Sour cream midden op salade scheppen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit salade met kanjunreepjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven