Allergie informatie: Rode bietensalade met gerookte forelfilets
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 rode gekookte rode bieten (ca. 600 gram)
- 2 sinaasappels
- 1 stukje gemberwortel (ca. 2 cm)
- 4 eetlepels appelazijn
- 2 theelepels vloeibare honing
- zout
- peper
- 4 eetlepels walnootolie
- 1 little gem (kleine bindsla)
- 3 lente-uien
- 4 gerookte forelfilets (ca 300 gram)
- 1 bakje tuinkers
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Salades
- Rode bietensalade met gerookte forelfilets
- Allergieen informatie