Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rode bietensalade met gerookte forelfilets recept
Rode bietensalade met gerookte forelfilets recept

Rode bietensalade met gerookte forelfilets


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwijder de schil van de sinasappel volledig. Snijd de sinaasappelpartjes langs de vliesjes uit de sinaasappel. Pers de andere sinaasappel uit. Pel de gember en snijd fijn. Meng het sinaasappelsap met de azijn, de honing en de gember. Breng op smaak met zout en peper. Roer de olie erdoor. Maak de sla schoon en schud hem droog. Scheur de sla in stukken. Maak de lente-uien schoon en snijd in dunne ringen. Schaaf de bieten in dunne plakken (lukt prima met de kaasschaaf). Meng de bieten voorzichtig met de sla, de lente-ui, de sinaasappel partjes en de dressing. Dien op met de forelfilets en garneer met de tuinkers.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rode bietensalade met gerookte forelfilets recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Rode bietensalade met gerookte forelfilets heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Ik maak soms eierballen als ik vergeten ben vlees te pakken uit de diepvries. Smaakt lekker bij rode bieten vinden wij. 8 eieren koken dan raspen op smaak maken en dan bakken als gehaktballen. onze ki... Lees reactie
    Carla gaf dit recept op 2 augustus 2016 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven