Allergie informatie: Rucola-perensalade met roqufort
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kleine bindsla (little gem)
- 75-100 gram rucola
- 2 rijpe peren
- 4-5 eetlepels citroensap
- 1 rijpe avocado
- 1-2 eetlepels amandelschaafsel
- 50-70 gram roquefort
- 1 50 milliliter romige yoghurt
- zout
- peper
- suiker
- 0,5 stokbrood
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Rucola-perensalade met roqufort
- Allergieen informatie