Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rucola-perensalade met roqufort recept
Rucola-perensalade met roqufort recept

Rucola-perensalade met roqufort


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de sla en de rucola schoon. Was ze en pluk ze kleiner. Was de peren, snijd ze in vieren, verwijder de pitten en snijd ze in de lengte in partjes. Druppel er 2 eetlepels citroensap overheen. Snijd de avocado doormidden, verwijder de pit, schil hem en snijd overdwars in dunne plakjes. Besprenkel de avocado direct met 1-2 eetlepels citroensap. Rooster het amandelschaafsel goudbruin in een droge koekenpan. Maak de roquefort fijn met een vork en roer de yoghurt erdoor. Breng op smaak met zout, peper, wat suiker en 1 eetlepel citroensap. Leg de voorbereide salade ingredienten op 4 borden. Sprenkel de roquefortdressing erover. Bestrooi de salade met de geroosterde noten. Snijd het stokbrood in 8 stukken. Rooster de sneetjes eventueel en serveer ze erbij.

Serveersuggesties

Zijn de peren te hard? Schil ze, verwijder de pitten en laat ze kort stoven in een beetje water met wat citroensap.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rucola-perensalade met roqufort recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven