Allergie informatie: Carpaccio van gerookte zalm met aardappelsalade
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram gerookte zalm
- 4 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel balsamicoazijn
- 1 theelepel honing
- 1 eetlepel mosterd
- 1 theelepel suiker
- Voor de aardappelsalade:
- 4 kookvaste aardappels geschild
- 1 deciliter bouillon
- 1 eetlepel azijn
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels yoghurt
- 1 theelepel mosterd
- 2 augurken in blokjes gesneden
- 1 bosui in fijne ringetjes gesneden
- zout en peper
Reacties met betrekking tot allergie (1)
- Lekker recept, al is het natuurlijk, door de yoghurt, niet geschikt voor mensen met koemelkallergie / lactoseintolerantie. Ik heb zelf de yoghurt vervangen door koksroom van alpro soya verwarmd en ingedikt met wat maizena.jaapstar gaf dit recept 4 sterren
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Koud
- Carpaccio van gerookte zalm met aardappelsalade
- Allergieen informatie