Allergie informatie: Kippenragout
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 kipfilets
- 4 kipbouillonblokjes
- 3 stukjes foelie
- 1 eigeel
- 130 gram bloem
- 130 gram boter
- 2 eetlepels room
- 1 potje champignons
- 1 theelepel kerriepoeder
- 1 theelepel worcestersaus
- citroen
- peper
- zout
Meer Recepten
- Kippenragout
Met sjalotjes, rode paprika en doperwten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Lunchgerechten - lucyvader - Gevulde kipragout met rijst
Met witte rijst, kippenragout en tuinerwten uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Rijstgerechten - bettyvandijk - Andijvie met ragout
Met andijvie, kippenragout en nootmuskaat uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Groentegerechten - ma-griet - Fijne kippenragout
Met kipfilet, ui en kerrie uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - sheanko - Kippenragout met shoarma-kruiden
Met kipfilet, champignoncremesoep en shoarmakruiden uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - spikeysmum
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Kippenragout
- Allergieen informatie