Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kippenragout met shoarma-kruiden recept
Kippenragout met shoarma-kruiden recept

Kippenragout met shoarma-kruiden


Ingrediënten


Bereidingswijze


Knip de kipfilet in niet te kleine stukjes en bestrooi deze (flink) met de shoarmakruiden. Laat even intrekken. Snijd de prei in ringen. Snijd de champignons in vieren. Bak de kipfilet in een beetje margarine gaar in ongeveer 10 minuten. Voeg de prei en de champignons toe en bak even mee. Daarna de champignoncremesoep toevoegen (indien uit een pakje geen liter, maar een halve liter water toevoegen!). Tot slot het halve pakje roomkaas met tuinkruiden toevoegen. Lekker met rijst.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kippenragout met shoarma-kruiden recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven