Allergie informatie: Ham en kippannekoekjes
Terug naar het receptIngrediënten
- voor de flensjes:
- 125 gram bloem
- zout
- 1 ei
- 3 deciliter melk
- 1 eetlepel olie
- voor de vulling:
- 150 gram gesneden ham
- 150 gram gekookte kipfilet
- 40 gram boter
- 40 gram bloem
- 4 deciliter melk
- peper
- zout
- plakjes tomaten
- peterselie
Meer Recepten
- Tomaten-groentesoep met doperwtjes
Met tomatengroentesoep, ham en doperwten uit Nederland
6 porties - 15 minuten
Soepen - bettyvandijk - Ingepakte frites
Met aardappel, kalkoenfilet en rauwe ham uit Belgie
4 porties - 20 minuten
Aardappelgerechten - jipenjanneke - Tomatensoep met mais en ham
Met tomatensoep, achterham en mais uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Soepen - bettyvandijk - Ham met meloen
Met parma ham en suikermeloe uit Italie
4 porties - 10 minuten
Koud - geralda - Augurkenborrel schaal
Met augurk, rookvlees, ham uit Nederland
12 porties - 15 minuten
Hapjes - harwoon
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Ham en kippannekoekjes
- Allergieen informatie