Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ham en kippannekoekjes recept
Ham en kippannekoekjes recept

Ham en kippannekoekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak een glad beslag van de bloem met het zout, het ei en de helft van de melk. Verdun het beslag met de rest van de melk en de olie. Laat wat olie of boter in de koekepan heet worden en giet ca. 2 eetlepels van het beslag in, zodat de bodem met een laagje bedekt is. Keer als de onderkant bruin en de bovenkant droog is. Bak tweede kant. Houd de pannekoek warm door hem bijvoorbeeld op een bord te leggen op een pan met kokend water, afgedekt met aluminiumfolie. Leg tussen iedere pannekoek een stukje vetvrij papier om plakken te voorkomen. Bak 8 pannekoeken. Smelt de boter, roer de bloem erdoor, voeg bij gedeelten de melk toe en roer het tot de saus glad en gebonden is. Roer de fijngesneden ham en kip erdoor. Maak het op smaak af. Verdeel het vulsel over de pannekoekjes en rol ze op. Geef ze gegarneerd met (gebakken) plakjes tomaat en peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ham en kippannekoekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven