Allergie informatie: Gerookte kipsalade met perzik
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 ons gerookte kipfilet
- 2 halve perziken uit blik
- 9 a 10 eetlepels (ongeveer 50 milliliter) demi creme fraiche
- 0,5 a 1 theelepel citroensap
- 1 theelepel verse peterselie, fijngehakt
- peper
- garnering:
- enkele blaadjes peterselie
- paprikapoeder
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Gerookte kipsalade met perzik
- Allergieen informatie