Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Gerookte kipsalade met perzik


Ingrediënten


Bereidingswijze


De kipfilets in dunne, schuine plakken snijden (een even aantal). Perziken uit laten lekken en voorzichtig aan de bolle kant een stukje recht afsnijden zodat de perziken blijven staan. Leg midden op elk bord een halve perzik met de bolle kant naar beneden. Leg de plakjes kip in een mooie vorm eromheen. Meng de creme fraiche met de citroensap en de peterselie en een mespuntje peper. (Wil je de saus dunner, dan een druppeltje water erbij doen). Schenk de saus in de perzikhelften en een beetje over de kipplakjes. Garneer met paprikapoeder en peterselie.

Serveersuggesties

Geef er een paar sneetjes stokbrood bij. Wil je het gerecht wat pittiger gebruik dan hot paprikapoeder.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gerookte kipsalade met perzik recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven