Allergie informatie: Garnalen-fruitcocktail
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 halve perziken
- 3 schijven ananas
- 200 gram gepelde noorse garnalen
- 4 blaadjes sla
- voor de saus:
- 0,75 deciliter yoghurt
- 2 eetlepels mayonaise
- 2 eetlepels ketchup
- 0,5 theelepel paprikapoeder
- 1/ theelepel suiker
- zout
- worcestersaus
- tabasco
Meer Recepten
- Broccoli met garnalen en paprika
Met broccoli, paprika, garnalen uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Roerbakgerechten - nicoklasens - Grapefruit-garnalen cocktail
Met rode grapefruit, gele grapefruit en garnalen uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Koud - harwoon - Gemarineerde gegrilde garnalen
Met grote garnalen, knoflook en spaanse peper uit China
4 porties - 2 uur
BBQ - 34533 - Udang Tjabe Peteh
Met garnalen, petehbonen en chilisaus uit Indonesie
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - 34533 - Ajam Peteh (kippenmaagjes met petehbonen)
Met kippenmaagjes, garnalen en petehbonen uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Gevogelte - jaccor
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Garnalen-fruitcocktail
- Allergieen informatie