Allergie informatie: Selderijremoulade met gerookte forel
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 ei,gesplitst
- 1 eetlepel pittige mosterd
- 1 eetlepel witte wijnazijn
- 150 milliliter zonnebloemolie
- 0,25 knolselderij, geschild
- 0,5 citroen, geperst
- 10 gram platte peterselie, blaadjes fijngesneden
- 1 gerookte forelfilet (125 gram) in 10 stukjes
- 10 amuselepels
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Amuses
- Selderijremoulade met gerookte forel
- Allergieen informatie