Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Selderijremoulade met gerookte forel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de eidooier,mosterd en azijn in de blender tot een glad mengsel. Schenk tijdens het mengen langzaam de olie erbij eerst druppelgewijs,daarna in een straaltje. Breng op smaak met zout en peper
Snijd de knolselderij in zeer fijne reepjes (julienne)
meng in een kom de mayonaise,het citroensap en de peterselie.
Dek af en zet 30 minuten in de koelkast.
Verdeel de remoulade over 10amuslepels, leg er een stukje forelfilet op en serveer dirct

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit selderijremoulade met gerookte forel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven