Allergie informatie: Languste com Piri-Piri
Terug naar het receptIngrediënten
- knoflookboter:
- 4 teentjes knoflook
- 2 eetlepels gehakte peterselie
- 3 eetlepels fijngehakte bieslook
- 1 eetlepel geraspte ui
- 100 gram zachte boter
- zout
- peper
- dressing:
- 1 deciliter port Ruby
- 0,5 deciliter olijfolie
- 0,2 deciliter balsamico (classico)
- peper
- zout
- suiker
- tapenade:
- 100 gram zwarte olijven zonder pit
- 5 grote tenen knoflook
- 1 eetlepel extra vergine olijfolie
- 1 eetlepel citroensap
- zwarte peper
- 10 ongepelde langoesten
- 3 theelepel gemalen piri-piri
- 2 deciliter zonnebloemolie
- 75 gram rulcula sla
- 1 groot stokbrood
Meer Recepten
- Scampi piri piri
Met gamba's, rode peper, preo uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Voorgerechten - lekker_koken - Kip uit de oven
Met kippendijen, paprika en ui uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Gevogelte - jikke - Roerbakschotel van lam, munt en chili
Met lamslende, munt en jasmijnrijst uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Vlees - jacob - Piri-Pirisaus
Met lombok, olijfolie en ciderazijn uit Portugal
4 porties - 20 minuten
Sauzen en marinades - 34533 - Piri Piri gamba's
Met gambas, chilipepers en citroensap uit Portugal
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - azuro
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Amuses
- Languste com piri-piri
- Allergieen informatie