Languste com Piri-Piri
- knoflookboter:
- 4 teentjes knoflook
- 2 eetlepels gehakte peterselie
- 3 eetlepels fijngehakte bieslook
- 1 eetlepel geraspte ui
- 100 gram zachte boter
- zout
- peper
- dressing:
- 1 deciliter port Ruby
- 0,5 deciliter olijfolie
- 0,2 deciliter balsamico (classico)
- peper
- zout
- suiker
- tapenade:
- 100 gram zwarte olijven zonder pit
- 5 grote tenen knoflook
- 1 eetlepel extra vergine olijfolie
- 1 eetlepel citroensap
- zwarte peper
- 10 ongepelde langoesten
- 3 theelepel gemalen piri-piri
- 2 deciliter zonnebloemolie
- 75 gram rulcula sla
- 1 groot stokbrood
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Amuses
- Languste com piri-piri
- Melding maken