Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Languste com Piri-Piri

  • knoflookboter:
  • 4 teentjes knoflook
  • 2 eetlepels gehakte peterselie
  • 3 eetlepels fijngehakte bieslook
  • 1 eetlepel geraspte ui
  • 100 gram zachte boter
  • zout
  • peper
  • dressing:
  • 1 deciliter port Ruby
  • 0,5 deciliter olijfolie
  • 0,2 deciliter balsamico (classico)
  • peper
  • zout
  • suiker
  • tapenade:
  • 100 gram zwarte olijven zonder pit
  • 5 grote tenen knoflook
  • 1 eetlepel extra vergine olijfolie
  • 1 eetlepel citroensap
  • zwarte peper
  • 10 ongepelde langoesten
  • 3 theelepel gemalen piri-piri
  • 2 deciliter zonnebloemolie
  • 75 gram rulcula sla
  • 1 groot stokbrood


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven